Loading...

A készülékről

A neurofeedback készülék

A tanfolyamon a kanadai Thought Technology cég ProComp gépcsaládján tanítunk.

 

A készülékcsalád különböző csatornaszámú alapkészülékeket és különböző szenzorokat foglal magában. Nemcsak az EEG-t, hanem más fiziológiákat is képes mérni. Létezik 2, 5, 8 és 10 csatornás kivitelben. A készülék kicsi, könnyű, könnyen hordozható. A program laptopon  fut.

 

Ahhoz, hogy a tanfolyamot elvégezze, nem kell készülékkel rendelkeznie, az oktatói gépeken gyakorlunk. Természetesen, ha önállóan szeretne dolgozni, rendelkeznie kell saját készülékkel. A tanfolyam elvégése után dönthet a készülék beszerzése mellett.


A készülék és a szoftver szoros egységet alkot. Jól kezelhető szoftverrel, dominószerűen bővíthető egységekkel rendelkezik. Ha később további szenzorokkal szeretne tovább bővíteni a rendszert, utólag is lehetséges.

 

A neurofeedback készülékek alkalmas klinikai készülékként, otthoni másodkészülékként és kutatásra is. Akkreditált orvostechnikai eszköz kategóriában vannak. 


Mennyibe kerül a neurofeedback készülék? A neurofeedback készülék ára

 

Az biofeedback készülék ára attól függ, milyen kiépítésben választja, hány csatornával, milyen fiziológiás szenzorokkal.

 

Tájékoztatásképpen a terapeuták által leggyakrabban használt kétcsatornás EEG neurofeedback készülék készlet irányára kb. 1,3 millió forint (áfával). Ez az ár a teljes készletet tartalmazza, minden szükséges kiegészítővel (elektródák, szenzorok, paszták, szoftverek), budapesti átvétellel és díjmentes beüzemeléssel.

 

Amennyiben egyedileg szeretné összeállítani a rendszert, ill. nagyobb rendszert szeretne (8 ill. 10 csatorna), igénytől függő egyedi árajánlatot adunk. 


ProComp5